Порцеланово слонче в дървена кутия

Порцеланово слонче в дървена кутия

18,00 лв.

Малка символична фигурка на бяло порцеланово слонче, талисман за късмет и щастие в кутийка от дърво с надпис "Моят бодигард", RÄDER, Германия

Размер: 4,5 х 4,5 х 3,5 см

Материал: порцелан, дърво

Цвят: бяло и златно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Грижовен подарък и талисман, фигурата на слона е известен символ на щастие и късмет. Чест избор за подарък с положителна символика и нерядко търсен като колекционерски предмет. Поверието твърди, че е хубаво вкъщи да имаме три, пет или седем слона, а хуботът на слона трябва да гледа към прозорец или към вътрешната част на стаята, докато опашката му е добре да е насочена към вратата. Посланието на кутийката от дърво "Моят бодигард" го превръща в специален символичен жест на внимание. Изберете на кого да го подарите, за да му покажете своята загриженост или добавете симпатичната фигурка към по-голям подарък. А поводите може да са най-различни. Слончето е подходящо допълнение към сватбен подарък например или към подарък за порцеланова сватба - двадесет годишнина от сватбения ден.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА15524

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 14 продукта в същата категория)