Метална кутия Лавия Силвър

Метална кутия Лавия Силвър

75,00 лв.

Метална кутия Лавия с капак, ръчно изработена с красива релефна гравирана на ръка етно декорация за дома или офиса, Lene Bjerre, Дания

Размер: 16,5 х 16,5 х 10,5 см

Материал: алуминий

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Изящната златна метална кутия с капак е изключително елегантен и стилен аксесоар. Тя е ръчно изработена и произведена чрез метод на пясъчно леене, при който металът алуминий се разтопява и след това се излива в матрица. След като изстине се боядисва. Моделът е направен от опитни майстори, които изковават изключително фините детайли, покриващи кутията и капака й. Украсата на капака е един от най-вълнуващите елементи на този съд, като придава етно усещане. Размерът е изключително компактен и тя може да се постави навсякъде, без да заема много пространство. Капакът на кутията приляга плътно без да нарушава пространството за съхранение. Кутията може да се използва за съхранение на малки предмети като бижута, ключове, пари или други специални предмети които искате да са сигурно съхранени. Кутията е прекрасен аксесоар за всяко помещение на дома или офиса, като добавя изисканост към интериора. Тя може да бъде един чудесен подарък за любим човек, който ще цени нейната красота и функционалност. Самата кутия е идеален и уникален подарък, но може да я съчетаете с допълнение от бижутата в нашата колекция или с друг декоративен елемент в сребърно.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛЕА00012551

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 14 продукта в същата категория)