• Нов
Чаша за коктейли Холивуд

Чаша за коктейли Холивуд

26,00 лв.

Чаша за коктейли Холивуд със столче, ръчна изработка, ИВВ, Италия
Изящен дизайн, перфектна форма за перфектно удоволствие. 

Материал: ръчно духано стъкло

Вместимост: 230 мл.

Цвят: прозрачно стъкло

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Луксозната чаша за коктейли е подходяш подарък за нов дом, както и за любителите на алкохолните и плодовите коктейли. Ефектният й дизайн позволява напитките да стигат до самото столче, което прави чашата още по-атрактивна. По ваше желание може да комбинирате 2, 4, 6 или повече чаши.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

ИВВ74982

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)