Посребраен сервиз за кафе

Посребрен сервиз за кафе

340,00 лв.

Луксозен сервиз от шест посребрени чаши за кафе в подаръчна кутия, Chinelli, Италия
Комплектът включва 6 бр. порцеланови чаши за кафе с посребрени поставки, 6 бр. подложни чинийки, 6 бр. лъжички, посребрена захарница, специална лъжичка за захар.

Материал: посребрен метал, порцелан

Цвят: бяло, сребърно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Пиенето на кафе може да се превърне в ритуал на споделеното удоволствие с близките, приятелите и гостите. Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии.

“Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН2059101

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)