Посребрена рамка за снимки Сънсет

Посребрена рамка за снимки Сънсет

36,00 лв.

Посребрена рамка за снимки Сънсет с изчистен профил и стилен кадифен гръб с възможност за хоризонтална или вертикална позиция, за портрет или пейзаж, Едзард, Германия
Снабдена е и с две закачалки за окачване на стена (вертикална и хоризонтална). Рамката се предлага в няколко размера, които може да комбинирате и да създадете модерен и стилен детайл в интериора.

S: Размер на снимката: 9 х 13 см

M: Размер на снимката: 10 х 15 см

L: Размер на снимката: 13 х 18 см.

XL: Размер на снимката: 15 х 20 см.

Материал: посребрен метал

Цвят: сребърно

Размер
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Рамка за снимки от посребрен метал с класически, изчистен профил и стилен дизайн. Посребрените фоторамки винаги са подходящ подарък за рожден ден, за сватба, за младо семейство, за кръщене. Уловете прекрасни моменти и ги изживявайте отново и отново. Фотографиите ни предлагат възможността винаги да имаме спомени с нас, да сме с близките, със семейството с приятелите си навсякъде. Рамката и снимката, запечатала важен миг, са онова необходимо уединение в професионалната среда на офиса или важна част от индивидуалността на всеки дом. Семпъл, неподвластен на времето дизайн, качествено сребърно покритие и блестящо полиране, специален слой за защита от оцветяване и петна, майсторска изработка. Към безспорните качества на рамката да добавим и още едно - лесна подръжка, почиства се само с влжна кърпа. Идеален подарък за рожден ден, годеж, сватба, кръщение, завършване на училище и за много други семейни и лични празнични поводи.

ЕД4336

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)