Посребрен сервиз за чай и кафе Луссо

Посребрен сервиз за чай и кафе Луссо

368,00 лв.

Луксозен комплект за поднасяне на чай и кафе от шест бели, порцеланови чаши с посребрена метална поставка, 6 посребрени подложни чинийки, посребрена захарница със специална лъжичка и шест посребрени малки лъжички в подаръчна кутия, Chinelli, Италия

Размер: 49 х 38 х 12 см

Материал: посребрен метал, порцелан

Цвят: бяло, сребърно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Да изпиете чая си в чаша от този сервиз е не само истинско удоволствие, но и приятна емоция, която задължително трябва да се преживее. Ако обичате да пиете кафето в приятната компания на приятели и в по-големи количества, посребреният комплект ще бъде точно на място. Подарете този луксозен сет на близки, приятели или бизнес партньори. Подходящ е за всеки празничен повод, но най-вече за юбилей и годишнина. Оригинална идея за подарък за 20-та сватбена годишнина - порцеланова сватба, както и за сребърна сватба, която отбелязва 25 години съвместен живот. Достоен подарък за важен партньор или клиент, с благодарност от името на вашата компания.
Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил и качество “Произведено в Италия” в сферата на подаръците  В колекцията ни ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии и прецизното качество.

ЧИН2207500

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)