Спрей за почистване на сребро

Спрей за почистване на сребро

39,00 лв.

Спрей с универсален почистващ препарат за почистване на сребро и сребърни покрития QualiPolish®, EDZARD, Германия
Почиства, полира, възстановява и предпазва от потъмняване в продължение на седмици. За разлика от други препарати за сребро, спреят почти неутрализира миризмата и почистването е с лекота и удоволствие. Това е възможно, защото съчетава най-добрите активни съставки за бързо отстраняване на мръсотия. Дозира се лесно чрез просто напръскване.

Размер: опаковка 250 мл. до 90 почиствания

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Среброто и посребрените повърхности взаимодействат с кислорода и се получава потъмняване. Това не е въпрос на качество на среброто, а типична химическа реакция. Не трябва да се безпокоите за ващите посребрени и сребърни предмети, защото имате на разположение серия изключителна, професионална грижа. С QualiPolish® може да разчитате на брилянтен блясък с дълготрайна защита от потъмняваве при оксидиране. Продуктите за грижа за сребро с марката на EDZARD са снабдени със защитаващи добавки, които правят блясъка на среброто по-траен. Независимо дали искате да почиствате бижутерия, сребърни прибори за хранене, свещници, кани, чаши QualiPolish® е подходящ за почистване на всички вещи от сребро или със сребърно покритие.

Употреба: Напръскайте със спрей директно върху предмета или сребърното бижу, които са за почистване и внимателно полирайте с мека кърпа. Изплакнете на течаща вода и подсушете с мек текстил. Избягвайте силен натиск, нежното почистване е напълно достатъчно и защитава мекия, благороден метал сребро.

ЕД5033

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)