Посребренa металнa кана Виена с капак

Посребренa металнa кана Виена с капак

145,00 лв.

Луксозна посребрена кана Виена в стилен, класически дизайн за сервиране на топли напитки, чай, кафе, горещ шоколад и др. Разкошен подарък за лични и семейни поводи, Германия

Материал: месинг с посребряване

Размер: 15 х 18 см., вместимост 500 мл.

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Класически стил - това е дефиницията за посребрената кана Виена. Стилна, луксозна и елегантна кана за горещи напитки от посребрен метал с капаче и изящна дръжка. Независимо дали е за закуска, брънч или обяд, биснес среща или романтична вечеря, каната Виена винаги ще остави добро впечатление и ще сюблимира трапезата. Подходяща е за чай, прясно мляко, кафе, топъл шоколад, а сервирането с нея винаги ще бъде елегантно. Тази посребрена кана е великолепен и различен подарък за юбилей, рожден ден, годишнина или друг специален личен и семеен повод. Елегантният дизайн на луксозния съд за сервиране ще украси всеки дом и в същото време ще бъде радващо очите бижу за всяка трапеза от сутрешната закуска, през кафето през деня, до следобедния чай.

* Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ФЛ145002

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)