Посребрен гасител за свещи Елен

Посребрен гасител за свещи Елен


47,00 лв.

Луксозен посребрен метален гасител за гасене на свещи, класическа форма - камбанка с глава на елен, прикрепена за дълга, ефектна и гравирана дръжка, Едзард, Германия

Дръжката е специално изработена, за да приляга удобно в ръката. 

Размер: 27 x 10 x 4 см

Материал: посребрен метал

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Някои хора  смятат гасителя за свещи за остарял и напълно безполезен уред от едновремешния бит, за отживелица, за ненужна вещ в модерния дом. Вярно е, че днес запалваме свещи за празнична или романтична атмосфера, а не за осветление. Ние в корделла.бг смятаме тази някога изключително полезна вещ за ефектна украса за интериора и сме убедени в нейната полезност и днес, за да предпази от образуването на задушлив пушек и от разтичане на восък. Този посребрен метален аксесоар в може чудесно да се впише в модерния минималистичен интериор като луксозен акцент. Подарете го на човек, за който малките детайли имат значение или сложете начало на собствена колекция от такива интересни съкровища.
Комбинирайте с красива свещ или ефектен свещник  И трябва да знаете, че когато подарявате някой от предметите на немската марка Едзард, подарявате качествено изработен и стилен артикул, който успешно комбинира функционалност и елегантност. Още от 1975 година семейната компания от Бремен предлага изящни предмети за дома и бита, луксозни подаръци и аксесоари с елегантен дизайн и високо качество на изработката.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД0265

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)