• Нов
Фруктиера Овал

Фруктиера Овал

167,00 лв.

Посребрена фрукриера Овал от колекция Шефийлд с овална форма и изчистен дизайн и дълбоко посребряване, Chinelli,Италия

Материал: метал с посребрябване

Размер: 27 х 20 см.

Цвят: сребро

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Фруктиера Овал е съд за плодове, подходящ за сватбен подарък, който ще остане за спомен на младоженците и ще украсява дома им дълги години с елегантната си, аристократична изисканост на дизайна. Освен това е чудесен подарък и за годишнина, за нов дом, за сребърна сватба и за хора с изискан вкус.

Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии. “Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН8083600

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)