Фруктиера Овал

Фруктиера Овал

167,00 лв.

Посребрена фрукриера Овал от колекция Шефийлд с овална форма и изчистен дизайн и дълбоко посребряване, Chinelli,Италия

Материал: метал с посребрябване

Размер: 27 х 20 см.

Цвят: сребро

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Фруктиера Овал е съд за плодове, подходящ за сватбен подарък, който ще остане за спомен на младоженците и ще украсява дома им дълги години с елегантната си, аристократична изисканост на дизайна. Освен това е чудесен подарък и за годишнина, за нов дом, за сребърна сватба и за хора с изискан вкус.

Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии. “Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН8083600

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)