Посребрена захарница Бароко

Посребрена захарница Бароко


63,00 лв.

Посребрена, изящна захарница Бароко с орнаментирани дръжки и капаче, Chinelli, Италия
Подходяща за насипна захар и за захар на бучки.

Материал: метал с посребрябване

Размер: Ø 7 см. х 10 см.

Цвят: сребърно

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Гравираната захарница Бароко е подходящо малко бижу-подарък, което да украси масата за чай или кафе, чудесен подарък за хора с изискан вкус. Изисканият подарък подарете с послание за сладък живот.

Повече от 40 години марките “Chinelli” и “Royal Old Britain Sheffield” са въплъщение на стил в сферата на подаръците и въплъщение на качеството “Произведено в Италия”. В колекцията ще откриете изящни посребрени аксесоари за дома или офиса и ефектни лайфстайл идеи. Тайната се крие в съчетанието на дългогодишния занаятчийски опит с модерните технологии.

“Royal Old Britain Sheffield” ни връща към стария английски стил с колониален привкус, за да ни позволи да преживем отминали емоции. Това е завръщане на красотата от миналото, предпочитание за стойност, която надживява моди и тенденции. Тези изящни украшения за интериора, принадлежности и сувенири пресъздават изисканата атмосфера на английския благороднически дом. “Royal Old Britain Sheffield” възвръща старата техника за ръчно гравиране на сребро.

ЧИН8056500

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)