Метална висулка за елха Снежинка

Метална висулка за елха Снежинка

14,00 лв.

Оригинално украшение за елха и акцент в зимната декорация - луксозен метален орнамент в сребърно във формата на снежинка, Германия
Красива украса за зимата и за коледните празници.

Размер: 10 см

Материал: метал

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

За да бъде уютен зимният сезон, обградете се с красиви, приказни детайли. Те ще превърнат студените дни и вечери в най-приятното и уютно време с близките ви. Щом коледният сезон е един от най-вълшебните и заскрежено очарователен, ще ви трябва и подходящ декор у дома. Привличащо вниманието с блясък и оригиналност украшение за елха или сребрист елемент за коледната аранжировка, празнична декорация за завесите у дома, ефектно допълнение към опаковката на подаръците... може да му измислите толкова много приложения. Сребърната нечуплива висулка е интересна украса за коледното дръвче, с която да изпълните традицията - всяка година поне по една нова играчка. Направете я част от зимната декорация, с помощта на която ще внесете стилно и снежно очарование в дома си. Можете да я изберете за коледен корпоративен комплимент към клиенти, партньори или колеги.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ФЛ151157

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)