Седефена лъжичка за хайвер

Седефена лъжичка за хайвер


11,00 лв.

Седефена лъжичка за сервиране и консумация на хайвер. Нищо не се съчетава по-добре с хайвер от перлата, като нереактивен, натурален материал, който оставя вкуса на хайвера да царува в цялата си прелест. Гурме аксесоар за ценители. Може да изберете единична бройка или да направите комплект от 6 индивидуални перлени лъжички.

Размер: 7,8 см. х 2 см.

Материал: натурален седеф

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Хайверът, подобно на трюфелите и шампанското, предизвиква асоциации за лукс, богатство и разточителство, защото историята му назад в годините неизменно се свързва с живота на аристокрацията и кралските дворове. Носи му се славата на един от най-силните афродизиаци. И в наши дни хайверът е един от най-известните и търсени деликатеси. Но днес той не се сервира само на гала вечери, приеми и официални банкети, а е чест гост и на празничните трапези у дома. Как да го поднасяме правилно е важна информация, за да бъде удоволствието още по-голямо. Всеизвестен факт е, че хайверът трябва да се консумира на изискани хапки, по-малки от супена лъжица и да няма контакт с метални прибори, защото при допир с метал, от окисляването на прибора, се променя вкуса на гурме деликатеса. Затова тази перлена лъжичка е едно истинско бижу - неизменна част от ритуала на консумиране на хайвер, което всеки гурман, кулинар и фуди ще оцени. Впечатлете гостите си с вкус и класа или подарете на страстни почитатели на аристократичния деликатес. В корделла бг имаме специално отношение към подаръците за ценители. Малката специалне перлена лъжичка може успешно да се съчетае с някой от нашите съдове за хайвер.

ИВВ00016

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)