Коктейлна дървена дъска с клечки за аперитив

Коктейлна дървена дъска с клечки за аперитив

15,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Коктейлна дървена дъска с надписи и с клечки за оригинално сервиране на студени предястия, изработена от натурално дърво., АФИ Италия. Дъската съдържа 9 на брой клечки, които се изваждат, за да се нанижат в подходящ ред хапките за аперитив. За стилен сървис и чудесни партита у дома.

Размер на дъската: 12.5 х 23.5 х 1.5 см.

Височина на клечките: 14 см.

Материал: дърво

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Етикетът гласи, че аперитивът се сервира преди основното ястие, за да подготви и настрои вкусовите рецептори. За винен аперитив се използват най-често сухи или пенливи вина, шери, вермут. Може да използвате дъската за поднасяне на хапки, тапас, сирена и други апетитни ордьоври към виното. Незаменим помощник в предизвикателството да изострите апетита на своите гости с вкусни и красиво поднесени мезета. Покажете стил и и изисканост и удължете събирането с приятели чрез ритуала на аперитива. Дъската е и оригинален подарък, с който отивайки на гости да предизвикате радостта на домакинята/домакина. Всеки ценител на виното ще хареса този символичен и бюджетен подарък, който е и приятелска покана за повече срещи на чаша вино.Добавете и още винени подаръци, ако искате подаръка да се получи впечатляващ.

АФИ514058

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)