Салфетник с порцеланова птичка

Салфетник с порцеланова птичка

35,00 лв.

Луксозен квадратен салфетник с порцеланова декорация - птичка за притискане на салфетките. Красив и практичен подарък, декорация за кухня и трапезария, RÄDER, Германия

Размер: 18 х 18 см.

Материал: дърво акация, порцелан

Цвят: бяло, натурално дърво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Надежден помощник на всеки домакиин от акациево дърво с порцеланова птичка, който ще държи салфетките на мястото им дори и по време на най-щурото парти, на най-веселия купон. Хартиените салфетки с красив дизайн могат да създадат допълнителна атмосфера и настроение, без значение какъв е поводът да сте на масата - семеен празник, кафе със съседите, неделен обяд, чаша вино с приятели, детско тържество или просто закуска с любимите хора. Полезен и прекрасен, този специален салфетник е дизайнерско произведение на немския бранд RÄDER. Ще бъде важен елемент за всекиидневната и за празничната маса. Изработен е от висококачествена акациева дървесина. Салфетникът има модерна визия, която го прави идеален подарък за любителите на модерния и изискан интериор. Той е лесен за почистване и поддържане, като се препоръчва да се избягват агресивни почистващи препарати и директна слънчева светлина. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА12159

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)