Съд за хайвер Оризонте

Съд за хайвер Оризонте

147,00 лв.

Дизайнерски, луксозен съд за хайвер от три части, серия Оризонте, ИВВ, Италия
Състои се от основен дълбок съд за лед от декорирано ръчно духано стъкло, метална поставка, малка стъклена купичка, в която хайверът ще се охлажда, изолиран от метал, допира с който би променил вкусовите му качества. Подарък за специален повод и специален човек.

Материал: ръчно духано стъкло

Размери: диаметър 20 см., височина 7 см.

Цвят: опушено злато

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Според европейската традиция за сервиране на хайвер, деликатесът се сервира в специален съд, достатъчно дълбок, за да побере кубчетата лед. Върху леда на специална стойка се поставя стъклена купичка, в която хайверът е изолиран и стои охладен, без да има допир до метал, за да не се променят вкусовите му качества. Всеки истински гастроном знае, че затова се поднася и консумира с малки лъжички от седеф или кост. Съдът за хайвер е наистина оригинален подарък за ценители и гастрономи с пожелание за благополучие и просперитет. Подаръците с марка IVV са произведени в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

Един толкова изискан деликатес като хайвера, със специфичен и богат вкус, не се нуждае от комбиниране с други продукти. Но какво би му помогнало да разгърне напълно вкуса си? Най-добрата компания за това гурме изкушение е чаша пенливо шампанско, защото финият му вкус перфектно контрастира със соления вкус на хайвера. В корделла.бг имаме специално отношение към луксозните подаръци за гурме ценители. Комбинирайте този изискан съд с бутилка шампанско, с качествен хайвер, с някои от нашите стилни чаши за шампанско или със седефена лъжичка за хайвер.  Нека вашият празник бъде красив и вкусен. 

ИВВ85941

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 2 продукта в същата категория)