• Нов

Поднос с капак за сладкиши

133,00 лв.

Поднос с капак за сервиране на сладкиши, десерти или сирена серия Диаманте, ИВВ, Италия
Клош за интересно сервиране на празнична трапеза.

Материал: ръчно духано стъкло

Размери на поднос: диаметър 25 см.

Размери на капак: диаметър 21 см., височина 26 см.

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Предлагаме ви стилно решение, което ще помогне да съхраните сервираната храна свежа и здравословна. Освен този изящен и функционален съд на италианската марка IVV в сватбената листа можете да включите още артикули от същата серия и качество.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

ИВВ55411

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)