Гасител за свещи от метал и дърво

Гасител за свещи от метал и дърво

27,70 лв.

Метален гасител за гасене на свещи с класическа форма, със златна камбанка с релефна звездичка на нея, прикрепена към дръжка от натурално дърво, RÄDER, Германия

Размер: 18 х 3 х 4 см.

Материал: метал и буково дърво

Цвят: златно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Някои хора  смятат гасителя за свещи за остарял и напълно безполезен уред от едновремешния бит, за отживелица, за ненужна вещ в модерния дом. Вярно е, че днес запалваме свещи за празнична или романтична атмосфера, а не за осветление. Ние в корделла.бг смятаме тази някога изключително полезна вещ за ефектна украса за интериора и сме убедени в нейната полезност и днес, за да предпази от образуването на задушлив пушек и от разтичане на восък. Този метален аксесоар в скандинавски стил може чудесно да се впише и в модерния минималистичен интериор като интересен акцент. Подарете го на човек, за който малките детайли имат значение или сложете начало на собствена колекция от такива съкровища. Комбинирайте с красива свещ или ефектен свещник.

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.
РА90292

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)