Луксозен метален фенер Отис

Луксозен метален фенер Отис

415,00 лв.

Луксозен фенер със стилен дизайн от преплетени стоманени ленти, стъклен свещник и дръжка от текстилно въже, ФЛ, Германия
Уникален подарък за нов дом, годишнини, юбилеи и други специални поводи.

Материал: неръждаема стомана, стъкло, текстил

Размер: 45 х 45 см.

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Не само малките детайли създават атмосферата както сме свикнали да мислим. Големите също. Те са интериорен акцент, който не можеш да отминеш незабелязано. Особено, ако са стилни и елегантни като този прекрасен фенер от стоманени ленти. Те са ефектна декорация за всеки сезон и празник, и могат да претърпят креативни празнични превъплъщения. Те са запомнящ се и скъп подарък с пожелание за светлина и уют, който винаги ще напомня за вас и за повода, по който е подарен. Големият и очароващ със своята нестандартност светилник може да бъде подходящ дар както за големи събития като сватба, рожден ден, годишнина от сватба, юбилей, нов дом, така и за малки, но важни лични поводи. Оригинална идея за бизнес подарък ще бъде, ако поводът е корпоративен - фирмен празник, годишнина на компания, празник на клиент или партньор. Впечатлете всички с вкус и усет за красивото.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати. 

ФЛ159213

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)