Стъклен свещник Дилайт

Стъклен свещник Дилайт

23,00 лв.

Декоративен стъклен свещник Дилайт в привличаща погледите цветова комбинация на тюркоазено с медно, с класическа цилиндрична форма и изящни орнаменти, J-line, Белгия
Стилна и модерна декорация с включена един брой чаена свещ. 

Материал: стъкло

Размери: XL - Ø 10 х 10 х 12,5 см

Цвят: тюркоаз, кафяво (медно)

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Стилното осветление с топла светлина на свещи превръща една уютна среща със семейството и приятелите или романтична вечеря за двама в специално събитие. В корделла.бг може да изберете класически или нестандартни свещници в различни размери и от различни материали, които могат да бъдат самостоятелен акцент или да бъдат комбинирани. Стъкленият свещник с класическа цилиндрична форма, но с ефектна цветова комбинация и орнаменти е подходящ за чаена свещ, поставена в него тя излъчва мека, омагьосваща светлина. Дори и когато в него не гори свещ, този свещник привлича погледите със съчетанието на медно с тюркоаз и е наистина стилна декорация. Може да бъде използван в градината или на терасата, тъй като свещника предпазва пламъка от вятъра. Използвайте го за интериорна декорация в ориенталски стил. Прекрасен подарък за всички, които ценят приятната обстановка и държат на стилния интериор.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ДЛ11808

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)