Перманентна свещ - декоративна поставка

Перманентна свещ - декоративна поставка

33,00 лв.

Модерна, екологична поставка за чаена свещ, с елегантен и изчистен дизайн, умело съчетава външния вид на истинска свещ с предимствата на чаената свещ, Edzard, Германия.
Подходяща за чаена свещ (не е вкл.) с диаметър 39 мм и височина 16 мм или 26 мм., за фенер, венец, аранжировка и сезонна декорация.

Размер: 6 х 8 см.

Материал: висококачествена пластмаса, имитираща восък, издържлива на топлина

Цвят: бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Създайте модерна декорация с нестандартната и практична поставка за чаена свещ. Произведена от известния с качеството си немски бранд Edzard, поставката е подходяща както за стандартни чаени свещички, така и за такива с по-голям размер и по-дълги часове на горене. Материалът, от който е изработена поставката, наподобява напълно бял восък, без да я различава от истинска свещ. Това със сигурност ще се отрази на средствата, които бихте отделили за голям размер свещ. Възможността да се почиства в миялна машина е още едно практично предимство на този иновативен продукт. Освен това качеството ѝ няма да се наруши от UV-лъчите и топлината, поставката не се деформира от слънчева светлина или нагряване. Така ще имате комбинация между дълготрайна голяма свещ, неповторимата атмосфера на естествения пламък и по-голямата сигурност от чаените свещи, в сравнение със стандартните. Поставката може да се използва отново и отново, изгаря само поставената в нея чаена свещичка. Благодарение на здравината на материала, от който е изработена, поставката има дълъг експлоатационен живот и високо ниво на безопасност. Този качествен немски продукт с награда за иновация се предлага и в други размери

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД7813

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)