Одеяло 100 % памук

Одеяло 100 % памук

27,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Леко памучно одеяло с фини релефни райета и с ресни в краищата, Нидерландия.
Удобно и меко, за завиване пред телевизора или на верандата, на терасата през по-топлите дни. Текстилен интериорен акцент.

Размер: 150 х 180 см.

Материал: 100% памук

Цвят: бежаво, бяло

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Това леко одеяло е за тези, които обичат мекотата и уюта на ествствените материи, натуралния памук и екологичния начин на живот. Памукът е материал от естествен растителен произход и е напълно безопасен за околната среда, тъй като се разгражда естествено и лесно се рециклира. Това е дишащ материал и гарантира добра въздушна обмяна при употреба. За никого не е тайна, че комфортът на вашия сън зависи и от правилния избор на качествено одеяло. Памучното е подходящо за по-топлите дни и нощи, за хладните вечери на терасата и в градината. Високото качество и изработка на това одеяло ще ви възнаградят с удобство за точния избор. Освен за завиване, завивката може да бъде небрежно метната върху фотьойла, така тя ще допълни усещането за уют в дома. В категорията Текстил за дома и уюта ще намерите още интересни находки за интериора на дома.

Clayre & Eef
КЕKT060064N

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)