Възглавница с калъфка Коузи

Възглавница с калъфка Коузи

33,00 лв.

Декоративна възглавница в сив цвят, в мека калъфка с две лица и релефна повърхност от едната страна. Калъфката е с цип за по-лесно почистване и поддържане, Германия.
Кадифена мекота, качествена изработка, удобство и универсален цвят - какво повече ви е нужно от една декоративна възглавница?! 

Размер: 45 х 45 см

Материал: 100% полиестер

Пълнеж: възглавница 100 % полиестер

Цвят: сиво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Домът е мястото, в което е важно да почиваме в удобна и релаксираща обстановка. Интериорът на дома може да има по-топло излъчване само с няколко дребни детайла. Възглавницата Коузи създава не само уют, а и придава елегантност на интериора. Заради универсалния сив цвят и интересния релеф, този акцент позволява съчетаване с различни стилове в декорирането. Внесете разнообразие с различните текстури на двете страни на калъфката - релефна с модерен десен и гладка. Съчетайте няколко възглавници, с подхождащи си цветове, за да постигнете приятна и комфортна атмосфера на дома през есенно-зимния сезон и през цялата година. Качественият, декоративен, немски домашен текстил може да бъде и оригинален, грижовен подарък за близки или приятели. А поводите за такъв мек и комфортен подарък са най-различни - нов дом, ремонт, имен ден, гостуване, лични и семейни поводи.  

КАЗ38893

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)