Калъфка за възглавница Сканди

Калъфка за възглавница Сканди

35,00 лв.

Калъфка за декоративна възглавница в бяло и черно, с минималистичен десен в скандинавски стил, с цип за лесно изваждане на възглавницата в нея и за поддръжка, Arvidssons Textil, Швеция
Ще внесе стил и скандинавски уют в интериора.

Размер: 45 х 45 см

Материал:  100 % памук

Цвят: бяло и черно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Този графичен модел на калъфка за възглавница с клони на дърво в черно и бяло е вдъхновен от природата и пристига от Швеция, проектиран и изпълнен от един от известните скандинавски текстилни брандове Arvidssons Textil. Интериорния текстил на марката се отличава и е разпознаваем, в която и част на света да го използвате. Изчистен дизайн в скандинавските традиции, семпла елегантност, 100 % памучен текстил, цип за лесна смяна на възглавницата от нея и за удобство при пране. Може да украси интериора на вашия дом като сезонно допълнение или целогодишно да ви радва с удобство и като декорация за хола, дневната, спалнята и др. Ще се изненадате колко уют и настроение може да внесе в интериора правилно подбрана и качествено изработена декоративна възглавница с подходящата калъфка.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

АР2369620101

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)