• Нов

Ветрило Санторини


33,00 лв.

Оригинално ръчно изработено ветрило Санторини от текстил и дърво с ръчно рисувани златни орнаменти

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см.

Цвят: морско синьо с бяло и златно, черно с бяло и златно, бордо с бяло и златно

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Разходете това прекрасно ветрило до някой от гръцките острови с тюркоазени води или поне си представете удоволствието от едно такова пътуване и се насладете на прохладата и комфорта, които това ветрило Санторини ви дарява. Винаги можете да го подарите като оригинален подарък с пожелание за екзотични пътувания. Не забравяйте, че ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа, а според Фън Шуй е и могъщ символ на вечния живот, който може да трансформира лошия късмет в добър. Включете и това във вашето послание за един още по-впечатляващ подарък.

ВЕТ0273

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)