Ветрило Карисия

Ветрило Карисия

32,00 лв.

Класическо, испанско ръчно изработено ветрило Карисия с ефектна дървена част, украсена от естествения фладер на дъбовото дърво. Оригинален личен или корпоративен подарък. С изчистения си дизайн ветрилото е подходящо за персонализиране, чрез гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см.

Цвят: бяло, тъмносиньо, черно, бежово

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

В колекцията ни от ръчно изработени испански ветрила ще откриете всекидневни и луксозни ветрила, подходящи за лични и сватбени подаръци; ефектни корпоративни подаръци с различни възможности за брандиране.
Ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа, а според Фън Шуй е и могъщ символ на вечния живот, който може да трансформира лошия късмет в добър. То се завръща триумфално на модния небосклон като аксесоар, налагайки испанския стил, като част от екстравагантните колекции на много световни дизайнери (Louis Vuitton, Givenchy…)
Ще се убедите, че това е страхотен подарък в разгара на едно разгорещено и изпълнено с емоции лято, в което това елегантно ветрило може да осигури нужната доза грация и разхлада. Ветрилото може да бъде персонализирано, гравирано с инициали или име, съчетано с красив кожен калъф от нашата колекция и опаковано в индивидуална празнична опаковка по ваше желание. 

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТ0189

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)