• Нов
Ветрило Мадера

Ветрило Мадера

22,00 лв.

Ръчно изработено едноцветно ветрило Мадера, Испания
Красивото дантелено изрязване на дървото ще ви накара да се влюбите в това стилно дамско ветрило и, ако го изберете за себе си, скоро то ще стане любимият ви аксесоар. Ако решите да го подарите, със сигурност ще получите аплодисменти за изискания и практичен личен подарък.  

Материал: дърво и текстил

Размер: 21 см.

Цвят: бяло, черно, бордо

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа. Изискан комплимент към стила и верен спасител в летните жеги. Подходящ подърк за жена при всякакъв повод. Ръчната изработка ги превръща в произведения на изкуството и им придава колекционерска стойност. Страхотен сувенир от страстната и темпераметна Испания.

ВЕТ0098

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)