• Нов
Ветрило Деним

Ветрило Деним

18,00 лв.

Елегантно ветрило Деним, ръчна изработка, аксесоар за всекидневен спортно-елегантен стил, Испания
Материал: крушово дърво и текстил
Размер: 23 см.
Цвят: деним

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

В kordella.bg ще откриете целогодишна колекция с изпански ръчно изработени ветрила. Някои от тях са изключително подходящи за пролетно-летния сезон като аксесоар в спортно-елегантен стил със своите свежи цветове и със своя практичен, изчистен дизайн. Ветрилото винаги е било символ на елегантност, изискан стил и класа, а според Фън Шуй е и могъщ символ на вечния живот, който може да трансформира лошия късмет в добър. То се завърна триумфално на модния небосклон като аксесоар, налагайки испанския стил, като част от екстравагантните колекции на много световни дизайнери (Louis Vuitton, Givenchy, Karl Lagerfeld…) Ще се убедите, че това е страхотен подарък в разгара на едно разгорещено и изпълнено с емоции лято, в което това елегантно ветрило може да осигури нужната доза грация и разхлада.

ВЕТ0188

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)