Ветрило Арабела - подарък с кауза

Ветрило Арабела - подарък с кауза

23,00 лв.

Ръчно изработено и рисувано ветрило Арабела в черно и бяло с флорална декорация, Валенсия, Испания
Освен модерен аксесоар, това е и чудесен подарък с кауза, тъй като при покупката на това ветрило доброволно дарявате 2 лв. за инициативите на Фондация "Искам бебе", заедно със своята безценна подкрепа за семействата, които искат да имат деца. Ветрило на цветя, защото децата са цветята на Земята. Подкрепете каузата да се раждат повече мечтани деца в България! Подходящо е за персонализиране - гравиране на име, дата, дума, инициали като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво, текстил

Размер: 23 см.

Цвят: черно и бяло, бяло и черно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Има аксесоари, които грабват погледа и приковават вниманието на околните. Това ветрило с ефектна ръчна рисунка е точно такъв аксесоар и веднага ще стане любимо на своя притежател. Изберете само кого да зарадвате с такъв оригинален подарък и подкрепете каузата, с която той е свързан. Това ветрило на цветя е част от "Направи подарък с кауза" - съвместната ни благотворителна кампания с Фондация "Искам бебе". С всяко закупено такова ветрило, за личен аксесоар или за подарък, вие дарявате средства, подкрепа и надежда за семействата с репродуктивни проблеми, които искат да осъществят мечтата си за своя рожба и за повече детски усмивки. Екипът на Фондация "Искам бебе" приема с благодарност всяко направено дарение и гарантира, че средствата се оползотворяват съгласно волята на дарителя. Ако искате да изберете този артикул за корпоративен подарък с кауза можете да се обърнете към корделла.бг за допълнителна информация. Ветрилото е подходящо за персонализиране и брандиране.

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР5656

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)