• Нов
Ветрило Мартина

Ветрило Мартина

14,00 лв.

Испанско ръчно изработено ветрило - моден аксесоар със стил в актуален весел десен на точки. Класически цветови комбинации в черно и бяло и червено и черно, които правят ветрилото подходяща компания за много дамски тоалети. Изработено е от дърво и промазан текстил, интересен завършващ ефект е постигнат с обличането на страниците в текстил. 

Размер: 23 см

Материал: дърво и текстил

Цвят: черно и бяло, червено и черно

Произход: Испания

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ветрило Мартина е подходящ подарък за жена или аксесор-допълнение към дамски подарък за всеки повод. Сувенирно ветрило с оригинална ръчна изеаботка от Валенсия, столицата на испанските ветрила.

ВЕТ0037

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)