Ветрило Евелин - подарък с кауза

Ветрило Евелин - подарък с кауза

35,00 лв.

Стилно дамско ветрило Евелин с две лица, изящно декорирано с ръчно рисуван нежен флорален мотив. Освен модерен аксесоар, това е и чудесен подарък с кауза, тъй като при покупката на това ветрило доброволно дарявате 2 лв. за инициативите на Фондация "Искам бебе", заедно със своята безценна подкрепа за семействата, които искат да имат деца. Ветрило на цветя, защото децата са цветята на Земята. Подкрепете каузата да се раждат повече мечтани деца в България!

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см

Цвят: бордо, червено, брик, бежово. тъмно синьо, черно

Цвят
Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Изберете само кого да зарадвате с този оригинален подарък и подкрепете каузата, с която той е свързан. Ветрилото е подходящо за персонализиране - гравиране на инициали. Това ветрило на цветя е част от "Направи подарък с кауза" - съвместната ни благотворителна кампания с Фондация "Искам бебе". С всяко закупено такова ветрило за личен аксесоар или за подарък вие дарявате средства, подкрепа и надежда за семействата с репродуктивни проблеми, които искат да осъществят мечтата си за своя рожба и за повече детски усмивки. Екипът на Фондация "Искам бебе" приема с благодарност всяко направено дарение и гарантира, че средствата се оползотворяват съгласно волята на дарителя.

ВЕТР7777

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)