Ветрило Росита - подарък с кауза

Ветрило Росита - подарък с кауза

58,00 лв.

Луксозно дамско ветрило Росита в стилно червено, изящно декорирано с ръчно рисуван нежни флорални орнаменти. Освен модерен аксесоар, това е и чудесен подарък с кауза, тъй като при покупката на това ветрило доброволно дарявате 2 лв. за инициативите на Фондация "Искам бебе", заедно със своята безценна подкрепа за семействата, които искат да имат деца. Ветрило на цветя, защото децата са цветята на Земята. Подкрепете каузата да се раждат повече мечтани деца в България!

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см

Цвят: червено и бяло

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Елегантен аксесоар с романтична декорация от ръчно рисувани флорални елементи. Червеният фон с съчетан с естествения цвят на крушовото дърво. Крушата като материал за израбпотка на втрилото е гъвкава, лека, предизвиква специфични вибрации за по-силна въздушна струя. Това прави аксесоара по-лек и по-ефективен в разхлаждането. Ветрилото е поднодящо за персонализиране на инициали, име, дата или дума чрез гравиране. Нежност, очарование и романтика са посланията на това красиво испанско ветрило. Изберете само кого да зарадвате с такъв оригинален подарък и подкрепете каузата, с която той е свързан.
Това ветрило е част от "Направи подарък с кауза" - съвместната ни благотворителна кампания с Фондация "Искам бебе". С всяко закупено такова ветрило, за личен аксесоар или за подарък, вие дарявате средства, подкрепа и надежда за семействата с репродуктивни проблеми, които искат да осъществят мечтата си за своя рожба и за повече детски усмивки. Екипът на Фондация "Искам бебе" приема с благодарност всяко направено дарение и гарантира, че средствата се оползотворяват съгласно волята на дарителя. 

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТ0063

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)