Аксесоар за носене на ветрило

Аксесоар за носене на ветрило


24,00 лв.

Интересен метален аксесоар във формата на изящно, малко ветрило за удобно носене на сгънататото ветрило на врата. Практичен аксесоар и подарък към ветрило, ако сте на парти, на танци или ползвате често ветрило, но искате ръцете ви да са свободни.

Размер: 5 х 3 см.

Материал: метал, кожа

Цвят: сребърно

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

През дългата си история ветрилото е имало много предназначения и начини на употреба: като символ на класа и елегантност, като оръжие, като инструмент за танц, дори като таен език на чувствата и желанията... Винаги сме се радвали и наслаждавали на свежеста, която чувстваме, когато го използваме. През годините са били измислени и различни приспособления за носене на ветрилото. Едно от тях, което заради полезността си се ползва и днес, е закачалката за носене на ветрило. Тя е нтересен, испански акцент към вашия стайлинг и наистина удобен аксесоар, ако не желаете да се лишите от разхладата на ветрилото, но искате ръцете ви да са свободни. С фината, кожена каишка ще е лесно да го закачите на врата си, ако сте на парти или на танци, на плаж или разходка, за да се възползвате от ветрилото, когато ви е необходимо. Така няма да загубите или забравите някъде своето любимо ветрило. Закачалката, която ви предлагаме е с класическа форма. В Испания въображението на хендмейдърите приложници предлага различни по цвят, форма, стил и материали закачалки. За разнообразие може да замените кожения шнур на тази с верижка или интересен наниз и ще имате истински униикат. Идеално допълнение към нашите красиви ръчно изработени испански ветрила.

ВЕТР0000

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)