Ветрило Руби

Ветрило Руби

48,00 лв.

Луксозно и стилно едноцветно ветрило с ефектно изрязване на дървената част, екоаксесоар за вашия стайлинг, Испания
Ветрилото е леко и гъвкаво, ръчно изработено от красиво изрязано крушово дърво. С изчистения си дизайн ветрилото е подходящо за персонализиране, чрез гравиране на име, дата, дума, инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво, текстил

Размер: 23 см.

Цвят: червено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Изчистено и елегантно ветрило с модерен дизайн. Фешън аксесоар, който ще бъде стилно допълнение към вашия стайлинг. Практичен подарък, на чиято функционалност ще се радвате в летните жеги или през цялата година на концерт и събитие в зала. Изработено е от натурално дърво, сертифицирано от FSC (Forest Stewardship Council) - независим сертифициращ орган, който извършва проверки и одити. Неговият печат означава, че производителят е използвал дървесина от сертифицирани гори, управлявани по устойчив, правилен и отговорен начин. Дървото за основата на ветрилото е полирано с восък, без лакове и разтворители. Текстилната част е от 100 % памучна материя. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания. Екоподарък с кауза, практичен аксесоар за личен подарък и интересна идея за фирмен подарък - толкова причини да се спрете точно на това ветрило.

Ветрилото може да бъде персонализирано, гравирано с инициали или име и опаковано в индивидуална празнична опаковка по ваше желание. Комбинирайте с органзена торбичка за съхранение или с кожен калъф , който ще му подхожда цветово и също има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР9876Ч

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)