Ветрило Розита - подарък с кауза

Ветрило Розита - подарък с кауза

33,00 лв.

Испанско ръчно изработено и рисувано ветрило с мотив на цветя. Освен полезен аксесоар, това е и чудесен подарък с кауза, тъй като при покупката на това ветрило доброволно дарявате 2 лв. за инициативите на Фондация "Искам бебе", заедно със своята безценна подкрепа за семействата, които искат да имат деца. Ветрило на цветя, защото децата са цветята на Земята. Подкрепете каузата да се раждат повече мечтани деца в България!

Размер: 23 см

Материал: дърво и текстил

Цвят: черно и розово

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Толкова цвят и настроение има в това ръчно изработено испанско ветрило. Фината флорална декорация го превръща в изключително женствен и желан аксесоар, с който да освежите своя летен стайлинг. Очарователните испански ветрила ще ви зарадват със своите жизнерадостни  цветове. Могат да бъдат свежи и весели подаръци, подходящи за приятелки от компанията, за колежки от офиса, за шаферки и т.н. Изберете само кого да зарадвате с този оригинален подарък и подкрепете каузата, с която той е свързан. Това ветрило на цветя е част от "Направи подарък с кауза" - съвместната ни благотворителна кампания с Фондация "Искам бебе". С всяко закупено такова ветрило за личен аксесоар или за подарък вие дарявате средства, подкрепа и надежда за семействата с репродуктивни проблеми, които искат да осъществят мечтата си за своя рожба и за повече детски усмивки. Екипът на Фондация "Искам бебе" приема с благодарност всяко направено дарение и гарантира, че средствата се оползотворяват съгласно волята на дарителя.

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТ0073

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)