Ветрило Карла Т

Ветрило Карла Т


25,00 лв.

Класическо, испанско ръчно изработено ветрило Карла с ефектна дървена част, украсена от естествения фладер на дъбовото дърво. Оригинален личен или корпоративен подарък. С изчистения си дизайн ветрилото е подходящо за персонализиране, чрез гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см.

Цвят: бордо, червено

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа. Моден аксесоар, който няма да загуби популярноста си. Ръчната изработка го превръща в произведение на занаятчийското изкуство и в желан подарък за всяка жена. В корделла.бг може да избирате между много цветове и модели испански ветрила, изработени от дърво и текстил, както и да добавите подходящи, стилни аксесоари за тях. 

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР599Т

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)