Ветрило Никол

Ветрило Никол


17,00 лв.

Едноцветно всекидневно ръчно изработено дамско ветрило в свежи цветове, Валенсия, Испания.
Ветрилото е подходящо за персонализиране - гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см.

Цвят: синьо, лила, зелено

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа, а според Фън Шуй е и могъщ символ на вечния живот, който може да трансформира лошия късмет в добър. Ще се убедите, че това е страхотен подарък в разгара на едно разгорещено и изпълнено с емоции лято, в което елегантното ветрило може да осигури нужната доза грация и разхлада. Ветрилото може да бъде персонализирано гравирано с инициали или име, съчетано с красив кожен калъф от нашата колекция и опаковано в индивидуална празнична опаковка по ваше желание. КОРДЕЛЛА представя своята лятна колекция от ръчно изработени испански ветрила: всекидневни и луксозни ветрила, подходящи за лични и сватбени подаръци; за ефектни корпоративни подаръци с различни възможности за брандиране.

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР6013

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)