• Намалена цена
Ветрило Мира

Ветрило Мира


17,00 лв.
15,00 лв.
17,00 лв.
Спестявате 2,00 лв.

Ръчно изработено, всекидневно, едноцветно ветрило Мира, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране - гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: дърво и текстил

Размер: 23 см.

Цвят: бяло, лилаво, тъмносиньо, червено, бежово

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ветрилото е символ на елегантност, изискан стил и класа, а според Фън Шуй е и могъщ символ на вечния живот, който може да трансформира лошия късмет в добър. Ще се убедите, че това е страхотен подарък в разгара на едно разгорещено и изпълнено с емоции лято, в което елегантното ветрило може да осигури нужната доза грация и разхлада. Ветрилото може да бъде персонализирано гравирано с инициали или име, съчетано с красив кожен калъф от нашата колекция и опаковано в индивидуална празнична опаковка по ваше желание. КОРДЕЛЛА представя своята лятна колекция от ръчно изработени испански ветрила: всекидневни и луксозни ветрила, подходящи за лични и сватбени подаръци; за ефектни корпоративни подаръци с различни възможности за брандиране.

ВЕТР6023

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)