Лазерно гравиране на калъф

Лазерно гравиране на калъф

8,00 лв.

Персонализиране на избрания от вас калъф от естествена кожа чрез лазерно гравиране на инициали, име, кратка дума или дата.
(Снимките са примерни.)

Шрифт: ръкописен, печатен

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ако вече сте се погрижили вашето вертрило или това на скъп човек да е на сигурно място в някой от красивите ни калъфи от естествена кожа, може би ще искате да добавите и нещо наистина специално - неговите инициали, име, важна дата, специална дума. Гравирани върху аксесоар, те ще направят подаръка ви единствен и неповторим, а получателят ще е повече от очарован. Така подаръкът има добавена стойност и се превръща в предмет с история, на която вие слагате началото. За всички детайли относно персонализирането се посъветвайте предварително с нашия екип по телефон или електронна поща. Персонализацията на калъфа е изключително подходяща за младоженка, за сватбени подаръци, подаръци за кума, за шаферки, подаръци за служители, колеги, за годишнина и друг специален повод. Гравираните символи могат да се различават от тези на примерните снимки, според вида на кожата и нейния цвят.

ЛГ0002

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)