Ветрило Ел Мар

Ветрило Ел Мар

57,00 лв.

Модерно испанско, ръчно изработено, ветрило с принт на котвички, Испания

Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 х 5 см.

Цвят: лилаво и бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Носете морското си настроение навсякъде с вас или го подарете на човек, който да му се наслаждава във всеки един момент. Интересният тъмнолилав фон с бели котвички ще накарат да се усмихне всеки, почитател на мотските вълни. Текстилът привлича вниманието, без да се натрапва с многоцветни шарки. Съвременно и нестандартно излъчване на летния аксесоар личи и от самата комбинация на дървото и текстилната част. За дървената част е използвано тропическо дърво, известно като "махагон сипо".  Той се използва за производство на  висококачествени продукти, поради здравината и добрия си външен вид. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания.

Пристига опакован в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00002

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)