Ветрило Фалера

Ветрило Фалера

48,00 лв.

Ръчно изработено испанско ветрило с нежна флорална украса в стилно цветово съчетание, Испания.
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 х 5 см.

Цвят: пастелно синьо

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ветрило Фалера е комбинация от пастелни, нежни цветове и качествени материали. Модерният дизайн на аксесоара се отличава с едностранното разположение на цветната декорация, което със сигурност ще направи впечатление не само на дамите, които следят модните тенденции. Ветрилото е идеален подарък за жена, която иска да е едновременно модерна и женствена. Дървената основа, която е подходяща за персонализиране с име, е изработена от тропическо дърво, известно като "махагон сипо".  Той се използва за производство на  висококачествени продукти, поради здравината и добрия си външен вид. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания. 

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

ВЕТБ00004

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)