Ветрило Зебра

Ветрило Зебра

57,00 лв.

Оригинално ветрило от Испания с екзотичен анималистичен принт, Испания.
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: тъмнокафяво и бяло

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Модерно и атрактивно ветрило със зебров принт, което ще привлече вниманието във всеки случай. Практичният летен аксесоар е предназначен за всяка фешън дама, която иска да бъде отличителна и да прави впечатление с вниманието към детайла. Освен че е атрактивно, ветрилото се отличава с високо качество на изработката, а за дървената му част е използвано тропическо дърво, известно като "махагон сипо". То е и много подходящо за персонализиране, така че е и идеалният подарък за всеки повод. С гравиран печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания.

Пристига опакован в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране.

 *Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00011

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)