Ветрило Елеганс

Ветрило Елеганс

57,00 лв.

Стилно и елегантно ръчно изработено ветрило с богато орнаментирана дървена част, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 21,5 см.

Цвят: черно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ако предпочитате ветрилото ви да е изработено от повече дървесина и по-малко текстил, ветрило Елеганс отговаря точно на изискванията. Ще добавим и това, че е аксесоар, който грабва вниманието от пръв поглед със своята елегантност. Текстилната част в черно го прави и изключително комбинативно, като позволява ветрилото да се съчетава с различни по цвят тоалети. Ръчната изработка е още едно от достойнствата му, заради които си заслужава да го включите в своя стайлинг. Безспорно отлична идея за подарък със стил. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00033

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)