Ветрило Арина

Ветрило Арина

71,00 лв.

Красиво и женствено, ръчно изработено ветрило с ефектно изрязана дървена част, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 22,5 см.

Цвят: бяло, черно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Привлечете погледите със стилно ветрило с нестандартен дизайн на дървената си част, която ще привлече вниманието с елегантен цвят и мек махагонов нюанс. Ветрило Арина носи въздушна лекота с атрактивно изрязаната дървена част, която придава изтънченост и доза естравагантност. "Махагонът сипо", както е известно дървото, е предпочитана дървесина заради високото си качество и здравина. Ръчната изработка е още едно от достойнствата на ветрилото, заради които си заслужава да го включите в своя стайлинг. Безспорно отлична идея за подарък със стил. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания.

Пристига опакован в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00026

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)