Ветрило Сарина

Ветрило Сарина

57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило от дърво и текстил с модерен и ефектен принт със сини пера. Шик ветрило за всекидневна употреба, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: бяло, черно и синьо-зелено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Нестандартното ветрило Сарина прави впечатление отдалеч! Стилизираните паунови пера в синьо-зелено привличат вниманието и създават добро настроение от пръв поглед. С малко ексцентричен принт, но много ефектен, модерен и практичен този летен аксесоар е предназначен за всяка жена, която иска да бъде забелязана. Освен че е атрактивно, ветрилото се отличава с високо качество на изработката, а за дървената му част е използвано тропическо дърво, известно като "махагон сипо". То е и много подходящо за персонализиране, така че е и идеалният подарък за всеки повод. Гравирано е с печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност на аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00050

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)