Ветрило Океан

Ветрило Океан

57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило от дърво и текстил с модерен и ефектен принт със сини вълни и делфини, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума, инициали или текст, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: бяло, светлосиньо

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Океан от разхлаждащи въздушни вълни, това може да очаквате от ветрило Океан, ръчно изработено от тропическо дърво и текстил с нежен и ненатрапчив принт в синьо То ще е с вас, за да ви осигури прохладно лято, комфортни пътувания, летни парти емоции и плажни забавления. Ще се превърне в любимия ви аксесоар и ефектно допълнение към летния ви стайлинг. Купете няколко с различен десен, за да имате винаги подръка оригинален подарък за спешни случаи. Гравирано е печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност към аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00053

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)