Едноцветно ветрило Еколоджико

Едноцветно ветрило Еколоджико


34,00 лв.

Едноцветно еко ветрило, изработено в Испания от 100% памучен текстил и натурална, сертифицирана дървесина, Испания
С изчистения си дизайн ветрилото е подходящо за персонализиране, чрез гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Размер: 23 см.

Материал: текстил - 100 % памук, дърво

Цвят: корал (оранж), циклама, червено, бяло

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Както подсказва името на ветрилото, то е еко звездата в нащата колекция. Изработено е от натурално дърво, сертифицирано от FSC (Forest Stewardship Council) - независим сертифициращ орган, който извършва проверки и одити. Неговият печат означава, че производителят е използвал дървесина от сертифицирани гори, управлявани по устойчив, правилен и отговорен начин. Дървото за основата на ветрилото е полирано с восък, без лакове и разтворители. Текстилната част е от 100 % памучна материя. Автентичността на аксесоара е отбелязана с печат от Гилдията на ветрилата на Испания АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания. Екоподарък с кауза, практичен аксесоар за личен подарък и интересна идея за бюджетен фирмен подарък - толкова причини да се спрете точно на това ветрило.

Ветрилото може да бъде персонализирано, гравирано с инициали или име и опаковано в индивидуална празнична опаковка по ваше желание. Комбинирайте с органзена торбичка за съхранение или с кожен калъф , който ще му подхожда цветово и също има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТР3199

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)