Ветрило Туки

Ветрило Туки


57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило Туки от дърво и текстил с модерен и ефектен принт на екзотичните птици тукан. Шик ветрило за екстравагантна и ефектна личност, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: бяло , зеленикаво

Цвят
Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Кажете "здравей" на вашия нов любимец Туки. Той ще е ваш приятел и полезен помощник в летните жеги и ще се радва да пътува с вас до всякакви далечни морски, океански или други приключенски дестинации. Ветрилото с чаровния тукан Туки е практичен подарък за приятел, веселият му десен ще носи настроение и ще радва погледите на всички. Качествената изработка от дърво сипо махагон и текстил ще са още един плюс, за да изберете закачливо декорираното ветрило. То е и много подходящо за персонализиране, така че е и идеалният подарък за различни поводи. Гравирано е печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност на аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00046

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)