Ветрило Веспа

Ветрило Веспа

57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило от дърво и текстил с весел и модерен принт на зелени Веспи, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: бяло, черно, ментово

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Каква е асоциацията ви, когато видите легендарния скутер Веспа? Сещате се за Италия, нали. Логично, защото популярният мотоциклет се произвежда в италианските заводи Пиаджо, а елегантният му дизайн е повод за национална гордост. Ветрилото с множеството мини скутерчета ще бъде модерен и ефектен аксесоар, средиземноморски полъх за вашите летни моменти. Идеален подарък за всички влюбени в Италия, които я свързват с удивителни истории за разказване. Освен че е нестандартен, този  аксесоар се отличава с високо качество на изработката, а за дървената му част е използвано тропическо дърво, известно като "махагон сипо". То е и много подходящо за персонализиране, така че е и идеалният подарък за всеки повод. Гравирано е печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност на аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно рисувани и ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00042

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)