Ветрило Линди Хоп

Ветрило Линди Хоп

57,00 лв.

Ръчно изработено ветрило от дърво и текстил с весел и модерен принт на близалки с форма на сърце, Буриел, Испания
Ветрилото е подходящо за персонализиране, гравиране на име, дата, дума или инициали, като могат да се използват и двете му страници.

Материал: тропическо дърво сипо и памучен текстил

Размер: 23,5 см.

Цвят: нежно лилаво и червено

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Също както суинг танците в стил Линди Хоп са забавни и жизнерадостни, така и ветрилото с това име радва с настроение и цветове. Както танците зареждат с енергия, така и този практичен аксесоар зарежда с положителни емоции и осигурява спасителна разхлада. Всички ще се съгласят, че танцуващите хора имат потребност да се чувстват комфортно и свободно както на дансинга, така и извън него. Оригиналното ветрило с ефектен десен на сърца е практичен подарък за всеки суинг любител, а и не само. За всеки, който ще оцени неговата качествена ръчна изработка и материали, неговата полезност като идея за личен подарък. Превърнете го в израз на любов и внимание към сепециален човек. Ще ви помогнем да го персонализирате, страните му са изключително подходящи за гравиране на име, инициали и др. На обратната страна ветрилото има печат от Испанската Гилдия на ветрилата АЕА за оригинален продукт, изработен в Испания, което също добавя стойност към аксесоара.

Пристига опаковано в подаръчна кутийка, но можете да го комбинирате с кожен калъф за съхранение, който ще му подхожда цветово и има възможност за персонализиране. Ако е предназначено за подарък, изберете и подаръчна опаковка.

*Ветрилата в kordella.bg са ръчно изработени, поради което са допустими малки разлики с ветрилото от снимката на продукта.

ВЕТБ00040

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)